Hazudna egy forgorvos, és olyan fogat "tömne", ami nem is szuvas? Találkoztatok már ilyennel?
Figyelt kérdés
Páromnak azt mondta 14 tömést kell csinálni, persze dbonként 20 ezerért. én megnéztem, nem tűntek oylan szuvasnak, vagy max egy kis felszini munka lett volna egy-kettővel első látásra.2014. nov. 28. 13:50
12/17 anonim válasza:
Mondja meg annak a dokinak a párod, hog ysajna nincs annyi pénze, hogy ennyit be tudna tömetni
13/17 A kérdező kommentje:
hát már elbasztuk, eddig 200 ezret hagytunk ott az én fogammal együtt. most még vagy 200 lenne, de most már kezdek rosszul lenni...
2014. nov. 28. 16:31
14/17 anonim válasza:
Akkor már éppen ideje, hogy elmenj egy másik fogorvoshoz.
15/17 anonim válasza:
20ezer valóban sok pénz, de vhol ennyi a tarifa, ezt sajnos vállalni kell, biztos okkal választottátok ezt a dogit, az árai ellenére. 14 szuvas fog. Igen, hisszük vagy sem, ilyen is van, akkor is, ha mi magunk nem látunk semmit. A fogorvos sem azért tanul 5+3 évet, hogy aztán bárki meg tudja mondani, hogy melyik fogával mi van és mit kéne vele csinálni. Én hallgatóként nem tudtam megmondani, hogy az, amit én elszíneződésnek néztem valójában szuvasodás, és az, amit én szuvasodásnak néztem, hát valszeg nem az, felszíni zománcsérülés elszíneződéssel, jobb nem fúrni bele. Nyári gyakorlaton naponta több páciens is volt, akinek több fogát is tömni kellett,persze nem egyszerre, előre 5-6 időpontot írtak be nekik, mert annyi volt a galiba. Nem elképzelhetetlen, azonkívül lehet olyan helyen is szuvas, ahol te nem láthatod, pl fogközi helyeken, fognyakon... felszíni munka alatt pontosan mit értesz?
16/17 anonim válasza:
Nekem - sajnos és nagyon szégyenletes módon - 26 évesen 6 fogamat kellett most tömni és én azt is soknak tartottam, párodnak jóóóó elhanyagolt fogazata lehet. Mindazonáltal a 20ezret sokallom erősen. Én sem járok olcsó helyre (Budapest dental), de még itt is 12-15ezer körül vannak a tömések.
17/17 anonim válasza:
Én tavaly tavasszal mentem el a fogorvoshoz egy rossz foggal, aztán ott közölte, hogy Rengeteg rossz fogam van! Teljesen sokkot kaptam mert én max 2-ről tudtam.. Azóta havonta járok 3x... Néha olyan hülye gondolataim vannak, hogy ktudja mit rakott a többi fogamra, mert mióta járok úgy romlik, hogy kezdek rosszul lenni.. amint végez egyel jön a következő rossz. Pedig hozzáteszem, hogy én aztán nagyon ápolom a fogaimat és oda is figyelek rájuk. Az étkezésemre alapvetően oda figyelek, szóval azok sem roncsolják úgy. Érdekes módon tavaly tavasszal mielőtt beraktam a lábam a rendelőbe kb 7 évig fogorvost sem láttam, mert minden rendbe volt.. Jaaa és 1 fogért szoktam 25ezeret fizetni.Kész rablás.. Sokszor gondolkoztam, hogy fogorvost váltok, de a környéken mindenki ilyen árakon dolgozik, és ide bármikor bemehetek időpont nélkül is, ha probléma van, rögtön fogad. Szóval nem mindegy, hogy ki kell-e várnom azt a 2 hetet úgy, hogy elájulok a fájdalomtól vagy másnap reggel már mehetek is.. Mindenesetre a fogorvosok nagyon precízen nézik az ember fogát és a legapróbb hibára is azt mondják, hogy Azonnal megkell csináltatni.. elvégre ebből élnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!