Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől sebesedhet ki a szám...

Mitől sebesedhet ki a szám két szélén?

Figyelt kérdés
Ez lehet valamiféle herpesz? Mit tudok tenni ellene, most fáj és kicsit csíp. 22 vagyok, még sose volt semmi ilyesmi problémám. Ezzel egy időben a nyelvemen is megjelent egy fájdalmas kinövés-szerű valami, ami tegnap este fájt, de mára szinte eltűnt. Gondolom van összefüggés.
2010. jan. 30. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ittál e valaki után ugyanabból a pohárból! Mert ha igen valszínű attól, de elmúlik!
2010. jan. 30. 13:36
 2/4 anonim válasza:
igen ^^ de lehet vitamin hiány is .... vagy olyan után ittál akinek fájt a szája :S
2010. jan. 30. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam is kisebesedett kiskoromban a szám két széle, vagyis inkább "felrepedt" mikor kinyitottam a számat. kiskoromba a háziorvos felírt valami kenőcsöt, de nem használt. Aztán mikor kicsit nagyobb lettem, észrevettem hogy mutterom ugyanabba a törölközőbe törli a lábát, mint amibe én a számat fogmosás után -akkoriban nem volt olyan, hogy enyém meg a tiéd, sajnos-... képzelheted, hogy kiakadtam... higiénia, paff neki... aztán kiderült, hogy gomás a lába.... szóval én gombásodás elleni krémmel (canesten) próbálkoztam - a száj széleknél! - és elmúlt.. azóta van vagy 3 törölközőm, mindegyik külön célra ;) ha mutteromék jönnek, beszedem a sajátunkat és kiteszem a vendég törölközőt...biztos ami biztos ;)

Vagy még próbálkozhatsz vitaminokkal, azt hiszem az A vitamin a bőr egészségért felel, az hogy miben van olyan a google, biztosan megmondja - nem akarok hülyeséget írni. De vannak különböző komplex vitaminok is: centrum, aktival, supradin...stb

Vagy próbálkozhatsz sós vizes öblögetéssel, vagy septofortal (száj és garat fertőtlenítő, metolos), vagy faringosept (barna és csúnya lesz utána a fogad), vagy csak szerezz be jó kis szájöblítőt (dm, rossman).

Remélem tudtam segíteni ;)

2010. jan. 30. 13:54
 4/4 anonim válasza:
100%
vagy attól is lehet h nem iszol eleget volt osztálytársamnak attól volt..:S
2010. jan. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!