Nagyon hámlik a szájam szélén a bőr és a számszéle is fehér. Kicsit sebes és ha nagyratátom fáj is :/ Mi a megoldás? Menjek bőrgyógyászhoz?
Nincs mas tuneted, illetve elotte sem volt?
Ez lehet egy emesztorendszeri betegsegnek a tunete is, tehat feltetlen menj el egy kivizsgalasra, mivel csak a kulso kezeles nem fogja megszuntetni a panaszodat.
bőrgyógyászatra csak időpontot kell kérni, más kérdés, hogy mire eljön az időd, addigra rég semmi bajod, vagy más olyan súlyos, hogy félig megmurdeltél. XD
Ilyen nekem is szokott lenni, a miértet nem tudom, de pár nap alatt elmúlik, valami kicsapta, vagy ekcéma. Ettél pl epret mostanában? Annál gyakran előfordul az ilyesmi. Kend be jó zsíros krémmel, Nívea pl jó szokott lenni, kenegesd rendszeresen. Esetleg ugorj be egy kisebb patikába, ahol az emberrel foglalkoznak is általában, és kérdezd meg a patikust, tud-e rá valami kencét. Hydrogél vagy valami sztem jó lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!