Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon hámlik a szájam szélén...

Nagyon hámlik a szájam szélén a bőr és a számszéle is fehér. Kicsit sebes és ha nagyratátom fáj is :/ Mi a megoldás? Menjek bőrgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj. Ha a szád sarka is ki van sebesedve, az egy gombafajta fertőzése, tudnak rá adni kenőcsöt.
2011. ápr. 21. 09:33
 2/9 A kérdező kommentje:
értem. és ilyenkor szükséges beutaló? szóval előtte menjek háziorvoshoz?
2011. ápr. 21. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Kend be mézzel, de ne nyalogasd le.Használj szőlő zsirt.
2011. ápr. 21. 09:35
 4/9 A kérdező kommentje:
használok labellot és a körömvirág krémet is kipróbáltam de nagyon semmit se segített
2011. ápr. 21. 09:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell beutaló, de telefonon biztos megmondják.
2011. ápr. 21. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Nincs mas tuneted, illetve elotte sem volt?

Ez lehet egy emesztorendszeri betegsegnek a tunete is, tehat feltetlen menj el egy kivizsgalasra, mivel csak a kulso kezeles nem fogja megszuntetni a panaszodat.

2011. ápr. 21. 09:49
 7/9 A kérdező kommentje:
hát először csak piros volt aztán fokozatosan romlott és a krémek nem segítettek semmit
2011. ápr. 21. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:

bőrgyógyászatra csak időpontot kell kérni, más kérdés, hogy mire eljön az időd, addigra rég semmi bajod, vagy más olyan súlyos, hogy félig megmurdeltél. XD

Ilyen nekem is szokott lenni, a miértet nem tudom, de pár nap alatt elmúlik, valami kicsapta, vagy ekcéma. Ettél pl epret mostanában? Annál gyakran előfordul az ilyesmi. Kend be jó zsíros krémmel, Nívea pl jó szokott lenni, kenegesd rendszeresen. Esetleg ugorj be egy kisebb patikába, ahol az emberrel foglalkoznak is általában, és kérdezd meg a patikust, tud-e rá valami kencét. Hydrogél vagy valami sztem jó lesz. :D

2011. ápr. 21. 17:46
 9/9 A kérdező kommentje:
értem én azt hittem hogy a túlzott kenegetéstől jött ki de ha így áll a dolog akkor most bekenem
2011. ápr. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!