Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A szép lányoknak nem lehet...

A szép lányoknak nem lehet rossz a foguk?

Figyelt kérdés
Haverommal napi téma volt ma, hogy a "jó nőknek" nem lehet rossz a foguk. Legalábbis ő ezen a ponton volt én meg azon, hogy miért ne lehetne. Főként genetika, hogy milyen erős a zománc, vagy terhesség után is megromolhat, vagy ha dohányzik és kávézik stb. Szerinte nem lehet, mert a jó nők magukkal foglalkoznak leginkább és ebbe a fogápolás is tartozik. Szerintem ez hülyeség.
2014. nov. 26. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
A helyes fogápolás nem zárja ki, hogy valakinek milyen minőségűek a fogai. Igen...genetika is van benne.
2014. nov. 26. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Én Neked adok igazat. Kezdjük azzal, hogy a szépség relatív, de vegyük figyelembe most azt a megfigyelést, hogy az arányos és szabályos arcú emberek számítanak szépnek, a többi már csak jól ápoltság kérdése. Ismerek olyan nőket, akiknek az arcvonása megfelel a szabályosság elveinek, de közben rohad a foguk. De vannak nagyon ferde fogú nők is, akiknek bár nem szuvas, sokat ront a képen, hogy kissé befelé dől, csálé stb. ráadásul a színe is sárgás. Ez bizony genetika. A gyenge fogzománc, a sárgás szín mind örökletes, nem feltétlenül köthető össze az igénytelenséggel. Biztos észrevetted, hogy a filmekben a sztároknak egytől egyig makulátlan a foguk. Jó tudni, hogy a színészeket nem a fogsoruk alapján tartják alkalmasnak egy szerepre, legtöbbjük egy nagyon brutális beavatkozáson esett már túl. Leköszörülik az összes fogukat, és koronát húznak rá, vagy az is előfordul, hogy kihúzatják az összeset, és mindegy szemig beültetett foguk van. A tökéletes fogsor, ha az első két szemfog egy kicsit nagyobb. A "vámpír" fogad nem olyan hegyes, mint a vámpíroknak, valamint ha végig húzod az ujjad a fogaid felületén, akkor egymáshoz képest szintben vannak, illetve ha az élén húzod végig, akkor sincs kiugró eltérés. Az íny halvány rózsaszín. A fog színe legfeljebb egy árnyalattal térhet el a hófehértől.

Nos lehet valaki akármilyen jó nő, ez a sok kritérium "gyárilag" nagyon ritka.

Nekem pl. formára megfelelnek a fogaim a hollywood-i etalonnak, de a színe már nem hófehér. Két árnyalattal sötétebb a hófehértől. Ráadásul az első két szemfogam között van egy pici rés, mint pl. Cameron Diaz-nak. Ezért is gondolom, hogy neki valódi fogai vannak, az Ő szexi megjelenésébe bele fér az a kis rés. Tom Crues-nak is szerintem igaziak a fogai, mert kissé befelé dőlnek, de neki is ez szexepil. Épp a minap néztem a Féktelenül című filmet, és ahogy Keanu Rives átöleli Sandra Bullock-ot és egymásra vigyorognak, pont úgy néztek ki, mint egy fogpaszta reklám, szóval ők már lehet, hogy átestek némi fogplasztikán. (Imádom őket, nem bántásból írtam.)

No, egy szónak is száz a vége, a fog egy nehéz ügy, sokba kerül és nehéz változtatni azon amivel az Isten megáldott. Sok hibát eltudunk fedni, tökéletesen észrevehetetlen alapozók léteznek nem túl szerencsés arcbőrre, befesthetjük a hajunkat házilag, megvehetünk mindenféle rongyot, hogy kihangsúlyozzuk a dekoltázst, de a természet adta fogakat nehéz elsumákolni.

2014. nov. 26. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm nagyon szép lány volt, de a fogai rettenetes rondák.
2014. nov. 26. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm mindenki szerint szép lány, de sose figyelt a szájápolásra, ezért csúnyák a fogai, lyukasak, letörtek, fogköves, sárga. Fogat nem mos és dohányzik. Sajnos nem is akar elkezdeni foglalkozni vele, inkább csak fájdalomcsillapítót szed
2014. nov. 27. 13:24
 5/7 A kérdező kommentje:
úúú az nagyon durva ha fájdalomcsillapítóznia kell, egyből orvoshoz küldeném:S
2014. nov. 27. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nincs igazad. Fogorvostan hallgató vagyok, a genetikának a legminimálisabb köze van a szájhigiéniához, kb annyi alapja van, mint mikor vki azt mondja, hogy genetikailag kövér... Ne haragudj, ez kifogás. Az, akinek szuvas, begyulladt fogai vannak, az 100 %ig elhanyagoltság miatt van. Igen, tény, hogy vkinek strapabíróbb a zománca, mint a másiknak, ez vmivel több figyelmet igényel, mondjuk annyival, hogy félévenként ellátogat a fogorvosához és mindennap fogselymezik. Valljuk be, nem egy kihívás.. Én a haverodnak adok igazat sőt, konkrétan neki van igaza. Akinek rosszak a fogai, az hanyagolja. Ez tény.
2014. nov. 27. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem pont hogy fogorvos mondta a genetikai dolgot, azért is volt a fejemben.
2014. nov. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!