Budapesten nagyon jó fogorvos?
Figyelt kérdés
akihez ti is jártok és tudtok véleményt mondani róla.
Amit keresek:
Nem kell hónapokat várni 1 időpontra
Precíz és jól végzi a dolgát
És az se árt ha kedves
Válaszokat előre is köszönöm!
2014. nov. 25. 17:03
1/4 anonim válasza:
A jó fogorvosoknál mindig sokat kell várni, tehát így nem tudok ajánlani. Ha csak nem érsz rá pont nap közepén elmenni, mert általában mindenki meló előtt vagy után menne...
2/4 anonim válasza:
Nincs túl sok összehasonlítási alapom, igazából csak egy, őt nagyon nem szerettem, neki köszönhetem, hogy annyira rettegtem a fogorvostól, hogy évekig nem voltam képes elmenni egyhez, pedig kellett volna. Másodjára viszont szerintem jól választottam, több tucatszor voltam már a fogorvosomnál és sok mindenen átestem a kezei alatt és eddig csak pozitív tapasztalatom volt, úgyhogy szívesen ajánlom: dr. Nádaskay Fruzsina, Dentus, XII. kerület, Kiss János altábornagy utca. Nagyon kedves, szimpatikus a doktornő és az asszisztense is, én úgy mentem először, hogy iszonyúan féltem a fogorvostól, mára ez teljesen elmúlt. Szájsebész szakorvos és szerintem jól csinálja, nekem kiszedte a bölcsességfogaimat meg még pár rossz állapotú fogat, volt egy rakás mindenféle tömés, egy gyökérkezelés meg egy közepesen gázos gyulladás kezelése. Lett pár implantátumom, azokat a rendelő másik orvosa, Halász doktor úr ültette be, ő is szimpatikus, korrekt ember és meglehetősen profinak tűnik ebben. A koronák is jók lettek szerintem. Időpont szokott lenni mondjuk két hétre, de ha csak este tud menni valaki, akkor lehet, hogy problémásabb. Olcsónak semmiképp nem mondanám őket, de azért nem extrém.
3/4 anonim válasza:
Budapest Dental, Dr. Mák Edina az én dokinénim és maximálisan elégedett vagyok vele. Kedves, precíz, tájékoztat mindenről. Időpontot max 2 hétre előre lehet hozzá kapni általában.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat zöld pacsi
2014. nov. 29. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!