Meddig nem ehetek fogtömés után?
Nem tudom milyen jelentősége van(szerencsére nem volt ilyen bajom eddig.. ) de ezüstös anyaggal tömte be a fogam. Azt mondta ne harapjak rá hogy rendesen megkössön.
Akkor ma már nem is ehetek? csak mert voltam olyan 'okos' hogy nem ettem ma még semmit..
Ha kaptál érzéstelenítőt, akkor legalább két órát ne egyél (nehogy elharapd a nyelved, vagy a szád belső részét). Ha anélkül tömték, akkor is 1-2 órát szoktak mondani, hogy megkössön.
Az az ezüstös anyag meg amalgám lehet, bár mostanában már kerülik a használatát. Egyél olyasmit, amit nem kell nagyon rágni, beáztatott keksz, krumpli püré, főzelékek. Aztán legközelebb már tudni fogod, hogy fogorvos előtt kell enni. Minden jót!
Tömnek még amalgámmal...? Fura.
Amúgy addig nem ehetsz amíg tart az érzéstelenítő, nehogy elharapd a szád vagy a nyelved, mert nem éreznéd ugye, hogy ráharapsz. Utána úgy kajálsz ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!