Lehet csak az egyik fogsorra rakni fogszabályzót?
Figyelt kérdés
A gond, hogy nincs túl sok pénzem ezért csak az egyikre rakatnák egyelőre. Remélem így már nem lesz olyan egekbe ugró ára.2010. jan. 29. 21:17
2/4 anonim válasza:
Igen. Nekem is csak a felsőn volt.
4/4 anonim válasza:
Igen az lehetséges, hogy csak az egyik fogsorra raknak fogszabályzót! De ezt csak egy fogorvos tudja megállapítani, hogy a te eseted milyen! Igazság szerint én is csak felsőre szerettem volna rakatni, de nekem ez nem volt kivitelezhető, mert a fogorvos azt mondta, hogy akkor elcsúszna a harapásom. És az nem lett volna túl jó, ha nem érnének össze a fogaim...:) Kisebb eltéréseknél, mondjuk, ha egy fog elvan fordulva akkor lehetséges az egy íves megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!