Igaz az, hogy ha felső fogsorra tesznek fogszabályzót, akkor alulra is kell?
"haparápom"
:D :D
Harapásom akart lenni.
Nekünk nem jött be az sztk-s rendelés, mert nem volt szerencsénk a dokiválasztásban. Aztán múltak az évek..
Elmentünk egy maszekhoz Újpest központban, aki egy kivehető készüléket ajánlott - jó pénzért. Most úgy érzem, elvesztegettünk egy nagyon fontos évet, mert a maszek nagyon elhúzta az időnket, ha kellett, ha nem hívott állításra, pénzért... Jó orvost hallottam: a Stomatológiai intézetben a főorvosról hallottam aki fogszabályoz, hogy nagyon jó, csak mi is későn szereztünk róla tudomást. Állítólag egy idősebb nő, de több ismerősöm is esküszik rá. Én ha újrakezdhetnénk, csak hozzá mennék.
Igaz.
Nekem is csak felülre kellene, de alulra is raknak.
Amúgy tényleg ne SZTK-ba menj, mert én is voltam, de a minta levétele után azt mondtam, hogy oda nem megyek vissza.
Inkább kerestem egy maszek orvost, egy jó hírű fogászati klinikán, drágábban. :)
30 vagyok, rögzítettről beszélünk. Számításaim szerint a röntgen + alsó-felső rögzített + havi húzások 2 évig + utána az alsó-felső "megtartó" összesen 500-600 ezer Ft lenne...
Hááááát, így nem mindegy, hogy az alsóra is tesznek vagy sem.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha valaki még le tudja írni a tapasztalatát, nagyon örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!