Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ti mit csinálnátok?

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Van egy fogam alul amit betömtek nyár végen. De egy nap elkezdett érzékeny lenni de az már elmúlt szerencsére, de rágásra is fájt, hogy ha keményet rágtam ilyen szúró fájdalmat éreztem. 3x voltam a fogorvosnál mind a 3x azt mondta, hogy pihentessem még mára már szinte teljesen elmúlt de még ha keményet harapok egy picit érzem még. Szerintetek elmenjek gyökér kezeltetni? Vagy várjak még vele mert már szinte alig érzek valamit.
2014. nov. 21. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

szerintem nem normális, h nyár vége óta érzékeny.

másik dokinak nem szeretnéd megmutatni?

2014. nov. 21. 20:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Figyelmesebben olvasod láttad volna, hogy írtam, hogy az már elmúlt :D De semmi baj emberi dolog tévedni :)
2014. nov. 21. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

"mára már szinte teljesen elmúlt de még ha keményet harapok egy picit érzem még"

nekem a teljesen elmúlt és a még néha érzem 2 különböző dolog, de kérlek ne haragudj, hogy foglalkoztam a kérdéseddel...

2014. nov. 21. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Te jó isten te az érzékenységről beszéltél azt meg az elején írtam, hogy elmúlt teljesen. A másik a harapáskor előjövő pici fájdalom ami eléggé fájt az elején de mára már éppen, hogy érzem.
2014. nov. 21. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha keményre harapsz és érzékeny, akkor vagy mély a tömés, vagy gyulladásban van, menj vissza a fogorvoshoz, szerintem gyökérkezelni kellene.
2014. nov. 22. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!