Kipottyant a fogam 4 hónapja és nem nől vissza a maradandó fog. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
de azóta már pottyant ki mégegy és az már háromnegyedig kint van ...mit tegyek???2010. jan. 28. 22:08
1/8 anonim válasza:
Kesore no vissza, de majd kino, nem kell megilyedni!
2/8 anonim válasza:
hogy mivan?
egy maradandó fogad kiesett de nemnő vissza? az nemis fiog visszanőne sose.
6/8 anonim válasza:
szerintem nem kamu.. nekem kb egy éve esett ki a szemfogam és még most tart háromnegyednél.. L/13
a másik félnél se..
7/8 anonim válasza:
Nekem utoljára 12 éves koromban esett ki tejfogam, és sztem a maradandó nem nő vissza. Nem lehet, hogy fogínysorvadásod van? Szerintem irány a fogidoki.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező úgy érti, hogy kiesett a tejfoga és a csontfoga nem nő oda (vissza a tejfog helyére).
Lehet, hogy nincs maradófog-csírád, vagy lehet, hogy impaktált a fogad (valami miatt nem tud kinőni, elfeküdt az ínyedben), de az is lehet, hogy csak kicsit késik. Elvileg 1 évig is eltarthat, mire megjelenik a tejfog kiesése után.
Mindenesetre egy panoráma röntgenen a fogorvos egyből látná, hogy mi a helyzet, és meg tudná mondani a teendőket (ha van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!