Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik szájsebészetre menjek...

Melyik szájsebészetre menjek Szegeden?

Figyelt kérdés
Sajnos van egy rosszul fúrt, majd tömött, majd gyökérkezelt, majd letört fogam, amiből egy kis darabka sem lóg ki a felszínre, csak a gyökere maradt bennt, és kaptam szájsebészetre beutalót. Utána néztem van egy a Tisza Lajos krt.-on meg egy a II. Kh-ba (Kálvária sgt.)? Az a kérdés hogy melyik a jobb, mik a tapasztalok, ki mit javasol? Illetve akinek már volt ilyesmi gondja mi történt vele, mire számíthatok? ( az alsó utolsó előtti rágófogam az)

2014. nov. 13. 12:13
 1/1 anonim válasza:

Szia

Én holnap megyek szegedre szájsebészetre nekem ott lesz a Tisza part felől vagy merről a mamám ajánlotta azt mondta hogy nagyon jók. Kicsit félek azért mert most mék oda elsőnek. 19/L

2014. nov. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!