Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogak állapota és hajhullás...

Fogak állapota és hajhullás kapcsolata?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve észrevehetően hullott a hajam.

Ezt hajmosásnál vettem leginkább észre.

Kb. 3 hete kihúztak egy fogamat (szinte gyökér volt csak, és már építeni sem lehetett rá).

Azóta mintha nem hullana annyira a hajam.

Tehát hajmosásnál ugyanúgy vannak hajszálak, vagy egy alapos fésülködésnél, de szerintem egyértelműbben kevesebb.

Lehet, hogy a bennmaradt gyökér állapota okozhatta a túlzott hajhullást?

2014. nov. 3. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, az egy góc volt és okozhat hajhullást.
2014. nov. 4. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, a foggyulladás sokszor okoz hajhullást, az is megesik, hogy egy-egy foltban teljesen kopasz lesz a fejbőr miatta.
2014. nov. 4. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy gyulladt gócos foggyökértől ízületi gyulladásaim, később mellékhere-gyulladásom volt mielőtt megszabadultam tőle, szóval elképzelhetőnek tartok minden huncutságot. Azóta utánaolvasgattam, gócos fogtól lehet kapni ritka esetben szívbelhártya-gyulladást is, amibe jó eséllyel bele lehet halni. Úgyhogy nem játék tényleg.
2014. nov. 4. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telt el mire èszrevetted a javulàst kezelès utàn?
2024. márc. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!