Állandó vagy éjszakai fogszabalyzó?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy nekem nagyjából 2-2,5 évig volt éjszakai fogszabalyzóm, majd utána 1 évig állandó. Viszont ez az 1 év nem volt elég, a fogorvos mégis levette. Nekem nem tetszenek a fogaim, még mindig kiállnak, ezért szeretném ha még,,szabályozva" lenne. Szerintetek melyik lenne jobb? Az szól az állandó mellett, hogy olcsóbb, könnyebben megtudnank magunknak engedni. Vagy jobb lenne állandó? Mi a véleményetek?
Persze majd a fogorvost is megkerdezem, de kíváncsi vagyok hátha mond valaki valami jót. Köszönöm:)
Mindenképp azt javasolnám, hogy valami nagyon jó fogszabályzó szakorvost keress fel. Biztosan meg volt az oka annak, hogy akkor vette le a fogszabid amikor levette.
Lehetséges, hogy a jelenlegi állapot a maximum, amit ki tud hozni a fogsorodból. Nem tudom hány éves vagy, de fiatal korban amíg a csontosodás be nem fejeződik szoktak állkapocs tágítással alakítani az állkapcson, de felnőtt korban már csak állkapocs műtétek jöhetnek szóba. Ezt csak azért mondom, mert nyitott/mély harapás, szűk fogív nagyban befolyásolja a fogszabályzás végeredményét. Ezek a dolgok pedig csak az állkapocs megváltoztatásával korrigálhatóak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!