Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Legyszi segitseteeeek? Mi ez?

Legyszi segitseteeeek? Mi ez?

Figyelt kérdés
Szombaton eszrevettem egy kemeny ,,puklit,,a szamban a nyelvem alatt.Nem fajt meg semmi csak epp az ennivalot piszkalltam ki a fogam kozul a nyelvemmel mikor egy picit lejjeb csuszott a nyelvem es megereztem.Nagyon megilyedtem es hetfon el is mentem a ful,orr,gegeszetre...ott agyon meg agyon nezte a szam a doktorno de aztmondta,hogy o ott nemlat semmi oda nem illot.En nagyon bevagyok parazva nemhiszem el amit mondott ezert holnaprq kertem a fogorvoshoz is idopontot...ugye nem szajrak?????hipochonder lennek???
2014. okt. 29. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Ha fáj akkor vegyél be algoflex forte-ot. Az gyulladáscsökkentő is, ha esetleg gyulladás lenne, akkor lehúzhatja, meg csillapítja a fájdalmadat. De szerintem csak a sok piszkálás miatt érzed azt. Nekem is volt már olyan, hogy nem volt semmi bajom, de sokat piszkáltam és már magamnak meséltem be a problémát. Ilyen az emberi agy. :) De majd a fogorvos úgy is megmondja, ne rágódj rajta. Foglald le magadat nézz valami filemt sorozatot, játssz valamivel és így tereled a figyelmedet.
2014. okt. 29. 17:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Haaaat mar a ful orr gegesz is mondta hogy nincs ott gaz...de latod sajna en ilyen tipus vagyok...ragodom rajta...en jobbnak ereztem ha megmutatok azert a fogorvosnak is😊 a tippeket koszonom van egy kisfiam ugyhogy o eppen lefoglal😃csak most beszundizott egy kicsit🙏😂egyebkent azert vagyok ilyen paras mert mar talaltak daganatot ,,bennem,,es a kinok kinjat eltem att😥
2014. okt. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!