Mit fognak velem holnap csinálni? Mennyire lesz fájdalmas, uhh nagyon félke, légyszi valkai, tapasztalat, akármi? 16/L HELP?
Ma voltam fogorvosnál, és megállapította, hogy az összes felsőm fogamnál fognyaki kopás látható.
így néz ki mint a 7-es
de nem tudom elképzelni, kifogja fúrni ott ahol levan kopva a zomnác, de hát én azt nem bírom ki, így is ha már csak a fogkefe hozzáér kiráz a hideg olyan nyilaló fájdalomérzet jön bele
nagyon félke a felsőkről van szó az 8db
most mind a 8-at ezt így meg kell csinálni, egyszerre menyit csinálnak, érzéstelenítőt nem kapok, mert allergiás vagyok rá
Mennyi kólát iszol illetve szénsavas üdítőt? Lehet, inkább vizet kéne inni, nem?
Vagy követ eszel, ezt a kettőt tudom elképzelni, a fognyaki kopás 50 évesekre jellemző.
Megcsiszolja és felhelyezi a tömőanyagot. Minden érzéstelenítőre nem lehetsz allergiás.
Anorexiás voltam, almát ettem meg savanyúságot
light cola, energiaital
én is sajnálom, tudom, hogy elrontottam szeretném helyrehozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!