Paradontaxot és Listerienne szájvizet használok, és mégis vérzik a fogínyem vajon miért? És a paradontax ténlyeg sárgítja a foagkat?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 20:10
1/2 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a jelzett szerek elállítják a vérzést ? Fogíny vérzés lehet C és K vitamin hiánytól, de akár vérlemezke hiánytól, alulműködéstől, rossz esetben súlyos ínygyulladástól.
2/2 anonim válasza:
Egyszerűen az is lehet, hogy túl durva fogkefét használsz és erősen mosod a fogad. Én is 100 dolgot kipróbáltam, nem volt gyulladt az ínyem, hiába mentem fogorvoshoz, nem tudott mit mondani, minden rendben volt. Aztán a tescoba vettem pár zsáz forintért tök olcsó fogkefét (kicsit retro is) és azóta nem vérzik. Nem is tudom miért nem gondoltam erre előtte. Szóval iz is simán lehet hogy neked is csak egy lágy sörtéjű kefe kéne, nyilván az is lehet hogy komolyabb a baj, de kezdésnek ez sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!