Van rá valahogy mégis mód, hogy levetessem a fogszabályzómat?
Már nagyon régóta van és alig halad valamit előre a dolog. Nagykorú vagyok már, és mondtam a fogorvosomnak, hogy szeretném már levetetni. Azt mondta, ehhez kell szülői beleegyezés is, mert ők bízták meg a kezelésemmel, és én nem tudok még ésszerűen gondolkozni, meg hogy ő nem akar a bíróságra járni, mert anyukám feljelenti, amiért idő előtt levette... Hülyeség az egész.
Viszont nem szeretnék szólni anyukámnak, hogy én kértem a levételét. Mert akkor bepánikol, ugyanis a fogorvosom azt mondta, hogy hívja fel és akkor elmondja neki a kockázatokat (kihulló fogak, stb.).
Nem lehetne valahogy mégis megoldani, hogy elég legyen az én beleegyezésem?
Nagyon furcsa nekem ez az egész.
Már bánom, hogy nem voltam határozottabb...
Mit takar a nagyon régóta?
Egyébként ha nagykorú vagy te rendelkezel a tested felett, levetetheted amikor akarod, ha az orvosod nem hajlandó rá akkor elmész máshoz. (az más kérdés, hogy nem etikus amit csinál, mert nem tagadhatná meg a kérésedet)
Viszont nagykorúként a felelősséget is vállalni kéne, és lehetne benned annyi, hogy közlöd a szüleiddel ha megakarsz szakítani egy még tb mellett is elég költséges kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!