Árt a fognak? És hetente hányszor?
Szia!
A paradontax fogkrém jó fogfehérítésre is én ezt tapasztaltam,bár fogínyvérzésre vettem.Régebben szódabikarbónával mostam meg a fogaimat és utána használtam fogkrémet,nekem ez is bevált anno a nagymamám javasolta és végül is igaza van,mert sok fogkrém is tartalmaz szódabikarbónát.
Én most valami colgate max white-t vettem.
Arról van valami tapasztalat? Hogy mossam vele a fogam, hogy a leghatásosabb legyen?
nekem ezektől mindig vérezni kezd az ínyem, kisebesedik a szám. biztos, hogy nem hagynám fenn sokáig.
a fogakat egyébként nem szabad dörzsölni, hanem a helyes irányban mozgatva tisztítani (én is sokszor esem a dörzsöolés hibájába, ha sietek, de azzal csak az ínyed bántod). kell használni fogselymet is. a legjobb az elektromos fogkefe (orvosom mondta).
uccsó voltam: mármint nem a fogakat kell a helyes irányban mozgatni, hanem a fogkefét :)))))
egyébként a dm-ben és a rossmannban lehet kapni egy ún. dentomin fogport. ez egész szépen fehérít, bár agyag íze van. nem drága, nem csiriviri, de jó. én ezt használom, mert nem akarok idő előtti fogínysorvadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!