Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Könyörgöm valaki segítsen,...

Könyörgöm valaki segítsen, már sokadik bőrgyógyászhoz megyek, de nem javul, Angulus infectiosus, szájzug berepedezettségem van, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Már öngyilkosság gondolata kerülget. Egyszerűen képtelen vagyok így bármiféle társas kapcsolatra, érintkezésre, az emberek undorodnak tőlem. Borzalmas és még fáj is, kellemetlen, pedig figyelek a szájhigiéniámra, fogorvoshoz járok, ő is azt mondta a fogaimmal semmi gond. Rengeteg bőrgyógyásznál voltam, de csak rosszabb most, rengeteg pénzt költöttem rá, de semmi haszna. Lelkileg teljesen földhöz vágott, élni sem akarok :,(

#száj #bőr #gomba #bőrgyulladás #szájzug #berepedezettség #angulus infectiosus oris #angulus #infectiosus
2014. okt. 26. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Életkort,nemet,és táplálkozási szokásokat írnál?
2014. okt. 26. 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Evőeszközeid miből vannak? Ha anyagilag nem engedheted meg magadnak h ezüstből legyen a kanál,villa,amit a szádba veszel,akkor cseréld le mindet 1X használatos műanyagra. Poharakat is. Fogkefét,mindent.
2014. okt. 26. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Allergológusnál jártál? Nézetted a nehézfémeket vérből? Mi a foglalkozásod? Netán tanár vagy,és hullik a krétapor rád,? Gondold át hogy milyen anyagokkal találkozol a hétköznapi életben. Milyen változás volt az életedben,amikor kezdődött.
2014. okt. 26. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Most lehet h hülyének fogsz nézni,de nem lehet,h megátkozott valaki? Próbáld végig gondolni,esetleg levétetni.
2014. okt. 26. 16:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Na? Mi a helyzet? Mit mondott ma a doki ? Hogy vagy ?
2014. okt. 27. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Sorstárs vagyok. Baromi kellemetlen és fájdalmas. Én minden éjszaka vastagon bekenem krémmel, de reggel kb. 1 perc alatt szétnyílik. :(

Nem szedsz vmi gyógyszert? Szerintem nekem attól van, legalábbis úgy gondolom.

2014. okt. 28. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszer szedése okoz ilyen kellemetlenséget ? Kedves utolsó válaszoló
2014. okt. 28. 10:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Vérnyomáscsökkentők, és antidepresszánsok okozhatják.

Olvass utána. Én nem állítom, hogy a kérdezőnek ettől van, mivel nem írta hogy szed vmit, szerintem nálam ez közrejátszik.

2014. okt. 29. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!