Szerintetek gyökér kezelni kell?
genny, gyulladás van benne.
Ettől még nem kéne gyökérkezelni feltétlen, csak ha biztosan elhal a fog.
Gyógyszeres tömés jó magánorvosnál kb 15 000 Ft de megmarad a fog nekem 10 éve megvan.
Kérdezd inkább a fogdokit.
(Emlékeim szerint a fogdokim nem éppen ezt mondta az elmexről, mint az 1-es. Bár alapja van annak, amit az 1-es mond, de 5 csoportba lehet sorolni a szuvasodást és ebből a legelső, legenyhébb esetben még tényleg visszafordítható a dolog. Az 1-es kategóriában a szuvasság mikroszkóppal látható.)
Lehet, hogy egy-egy kis ponton hamarabb összeér a tömött fogad a másikkal. Rágás közben nem csak nyitjuk-csukjuk, de oldalra is mozgatjuk az álkapcsunkat.
Nekem is volt olyan, h nem csiszolta le tökéletesen, és ritkán, akkor viszont erős, nyilalló fájdalmat éreztem rágás közben.
Mikor elhalogat a fog, az más... akkor gáz képződik a baktériumok miatt, ami nem tud távozni, és ilyenkor sajog, ill harapásnál (az enyém asszem cukros és savas ételnél is) fáj.
Úgy szokott kipusztulni a fog, h időnként fáj, aztán nem, aztán megint igen stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!