Csak akkor kell gyökérkezelés ha fáj a fog? Szerintetek ezt gyökér kezelni kell? KÉP LENT:
Figyelt kérdés
Nagyon félek a gyökér kezeléstől. Rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban. Holnap már megyek is betömetni!
[link] Jpg
2013. jún. 20. 23:03
2/6 anonim válasza:
Sajnos nem csak akkor gyökérkezelik, ha fáj. A lyuk nagyságától függ. Ha maszekhoz mész, akkor ne parázz annyira, ők rendes mennyiségű érzéstelenítőt adnak, így nem érzel semmit belőle.
3/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet megállapítani kívülről. Ált röntgent csinálnak és az dönti el.
4/6 anonim válasza:
Nekem ennél ezerszer csúnyább volt, konkrétan letört a fél fogam, de nem gyökérkezeltek. Úgyhogy lehet, hogy neked sem fognak.
5/6 A kérdező kommentje:
Délután megyek, és kicsit félek, de legalább hamarosan túl leszek rajta. Remélem is,hogy nem kell gyökér kezelni, mert nekem az első kezelést érzéstelenítővel csinálták..másodjára nem adtak be semmit sem és úgy tépkedte ki a maradék ideget...és annyira fájt,hogy bőgve jöttem ki és ugyan ez volt egy másik fogammal amit beütöttem még valamikor és azt is gyökér kezelni kellett, és ugyan így jártam. Ezért félek :(
2013. jún. 21. 12:01
6/6 anonim válasza:
Ha nincs röntgen, akkor fog ki derülni, ha megfúrja.
Ne félj! Kellő mennyiségű Lidocain injekcióval nem érzel majd semmit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!