Gyökérkezelés után fáj még a fogam. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap voltam dokinál és mondtam neki felső 2-es fogam fáj nagyon ha rá harapok. Azt mondta jó semmi gond gyökérkezeli mert elégé rosszul festet.(Mert ugye bár be is gyulladt.)
Estére elmúlt az injekció hatása de ugyan úgy fáj a fogam ha rá harapnék.Sőt a mellete lévő is kezd érzékeny lenni harapásra.
Mitévő legyek?
2014. okt. 23. 13:54
1/4 A kérdező kommentje:
Jah és nyitva hagyta nem tömte be.
2014. okt. 23. 13:55
2/4 anonim válasza:
Van hogy marad benne ideg, amit tesz bele anyag az egy pár nap alatt elöli. Ha peched van akkor van még egy gyökércsatorna amit nem vett észre, esetleg a fog alatt valami gyulladás. Röntgent gondolom csinált, arra nem mondott semmit?
3/4 tetro válasza:
13.55
azért hagyta nyitva mert még folytatja a kezelést. ezt nem mondta el? szerintem nagyon ne harapj rá vele, ha nyitva van a gyökércsatorna...
4/4 anonim válasza:
Szívogasd a fogad, hogy kijöjjön a váladék, azért hagyta nyitva, de ha nagyon erős a fájdalom, olyan cikázó, agybahatoló, szinte kibírhatatlan, akkor menj vissza az orvoshoz.
Gyógyszert nem írt fel a gyulladásra? Jó lenne Dalacint szedned 1 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!