Koronások! Mennyire romlik el a fog a korona alatt? Tényleg kibír egy korona 15-20 évet? Vannak tapasztalatok?
Én most csináltatok koronát. a mai technika annyira fejlett, hogy ha rendszeresen jársz vissza dokihoz ellenőrzésre, akkor ha véletlenül baj van, akkor kitudja javítani. Nem kell kihúzni a fogat, meg semmi ilyen. Már úgy is megtudják csinálni, hogy a fogdoki egybe letudja szedni a koronát ha baj van, megcsinálja az esetlegesen tönkrement fogat (aminek elég kicsi az esélye ha rendszeresen jól tisztítod, és jársz dokihoz, mert ha nem tudod jól megpucolni, ő kitudja úgy hogy semmi probléma ne legyen vele), és visszahelyezi a koronát.
Én attól félek, hogy eltörik. De porcelán koronánál elég kicsi a valószínűsége állítólag.
Elég drága dolog, de megéri...
köszönöm a válaszodat:)
igen...nem egy olcsó mulatság az biztos...de ha nem szépek a fogak, akkor nagyon lehúzza az önbizalmat:(
a porcelán tényleg nagyon szép, a teljes kerámiáról és a cirkónium koronáról is jókat hallottam:) ne félj, szerintem nem tud az olyan könnyen eltörni, max nagyon kemény ételekkel vigyázni kell:)
köszi mégegyszer a kommentet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!