Huszon évesen gáz fix fogszabályzót csináltatni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 19:32
1/7 anonim válasza:
Nekem 25 évesen van és személy szerint semmi bajom nincs a kinézetével, csak annyi hogy a tisztítása egy kicsit macerás.
2/7 Bocipók válasza:
Nekem is huszonévesen volt fenn 2 évig, nagyon örülök, hogy belevágtam anno, mert elégedett vagyok az eredménnyel.
3/7 anonim válasza:
Nem gáz. Főleg manapság. Sokan még harmincon évesen is csináltatnak.
4/7 anonim válasza:
Hehe! én 22 éves leszek két hét mulva és csütörtökön tezsik fel az állandot ráadásul fém lesz.. gáz, vagy nem gáz, elég komoly összeget fektetek bele, ugyhogy nem épp érdekel, hogy ki tartja gáznak..
5/7 anonim válasza:
én is most csináltatok 23 évesen :)
6/7 anonim válasza:
nekem is most van 30 évesen és a környezetem maximálisan támogat és elfogadja, nem gáz tényleg
7/7 anonim válasza:
Viccelsz? Dehogy gáz! 12 éves vagyok, ma vették le, másfél évig hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!