Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kopogtatásra érzékeny gyökérke...

Kopogtatásra érzékeny gyökérkezelt fog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap gyökértömték az egyik fogam, este eléggé lüktetett, ma már nincs vele ilyen gond. Viszont ha kopogtatom érzékeny.

Ez gyökértömés után normális egy ideig?

Holnap megyek csiszoltatni a felső fogsorom,korona kerül sokra (+híd). Azért is érdekel,hogy ez meddig normális, mert félek emiatt az 1 fog miatt,elhúzodik a folyamat, a csiszolás és a kis csonkokkal kell még lennem sokáig.

2014. okt. 10. 18:35
 1/4 A kérdező kommentje:

Azt még tudni kell, hogy a jobb 2-es fogról van szó. Az első 4 fogamon 20 évig korona volt, most lettek levéve, s kiderült hogy ezt gyökérkezelni kell újracsiszolás előtt.

Viszont így nem tudom lehet-e majd, viszont akkor addig koronák nélkül kell lennem (csiszolás nélkül ideiglenest sem készít szerintem)

2014. okt. 10. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Helló!

Elmúlt? Mert ugyanígy vagyok én is.

2014. okt. 18. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
ne kopogtasd
2014. okt. 20. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

igen, már elmúlt! :) kell neki pár hét . Szerintem fogfüggő ez is, lehet annyi ember, annyi reakció.

Még az is lehet, hogy ugyanannál az embernél 2 fog nem ugyanúgy reagál.

2014. okt. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!