Olyat csinálhat egy doki, hogy injekciót kérek a fogtöméshez, és nem ad?
ez volt a válasza: 5 percre minek?
és annyira fájt, hogy a könny csorgott a szememből.
Saját magától kell adnia az érzéstelenítőt, az már csak udvariasság hogy megkérdezze hogy adjon-e. Én amikor mentem tömésre kiakasztottam a dokit azzal hogy nem kértem tőle érzéstelenítőt. Életem második tömése volt, elején másik dokihoz jártam mivel más helyen laktam akkor, akkor a régi doki mondta hogy nem feltétlen szükséges de ha gond van azonnal ad, akkor nem kértem és kibírtam igaz nem volt mély a lyuk sem.
A második tömésnél ott elég gáz volt a helyzet nagyon mély lyuk volt ideget is érte, akkor a dokimnak minden baja volt hogy nem kértem, persze a fúrás nem fájt igazán időnként beleért az idegbe ott éreztem egy nagyon pici fájdalmat de szinte semmi külső reakcióm nem volt rá, még csodálkozott is hogy nem fáj, persze mondtam neki hogy érezni érzem amire azt mondta hogy az mindenképp jó mert még nem halt el, utána betömte ami nem fájt csak nyomást éreztem rajta utána 1 napig volt vele pici gondom utófájdalom de azon sem szenvedtem meg semmi sőt dolgozni mentem tömés után és akkor jóformán észre sem vettem még enni is ettem keményebb dolgokat amire mondta is a doki hogy egyenlőre kerüljem, de én ezt elfelejtettem, és semmi bajom nincs.
Persze vannak olyan tökös gyerekek akik kibírják érzéstelenítés nélkül, de ettől független köteles adni. És lehet a te dokid az ilyenekhez van hozzászokva.
A barátnőmnek nagyon pici lyuk volt a fogán, amikor ment a dokimhoz akkor nem kért érzéstelenítőt mert nem akar órákig zsibbadt szájjal lenni és nyáladzani, a doki mondta hogy amúgy sincs értelme mert éppen hogy csak megfúrja a fogat szinte semmi, igen de olyan szinten fájt neki hogy már csorgott a könnye. Akkor egyből adott neki várt vele 10 percet és folytatta a munkát utána semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!