Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ilyenkor mi a teendő? Kivárjam...

Ilyenkor mi a teendő? Kivárjam, vagy menjek el magán rendelőbe? (Szeged)

Figyelt kérdés

Vasárnap el kezdett fájni jobb oldalt az egyik bölcsességfogam. (Előtte héten letört belőle egy darab és a fogorvostól csak keddre kaptam időpontot) A fogorvos mondta, hogy ebből szájsebészet lesz. Még aznap elmentem a szájsebészetre és mondta ott egy fogorvostanhallgató, hogy be van gyulladva, 3 napig vissza kell menjek, mind három nap valamilyen baktériumölő oldattal átmossák. Meg november 11-én kihúzzák.

Másnap (szerda) bementem, egy indiai és egy koreai lány mosták körül a fogat és a tanáruk mondta, hogy ők lesznek, akik jövőhét szerdán kihúzzák azt a fogamat.

Ma már csak kicsit zsibbadt a fogam, visszamentem, és egy indiai srác csinálta a kezelésem fél 11-kor.

Semmi bajom nem volt egészen fél 4-ig, akkor csak tompán elkezdett fájni az a fogam.

Bevettem egy fájdalomcsillapítót, ami előtte való nap még használt, de most nem használt.

Amit most tapasztalok:

- Evésre fáj

- Fejmozgatásra fáj

- Ha lefekszem fáj

- Tömegközlekedésen nagyon fáj

- Cataflam nem használ

- Víz nem használ

- A pálinka csak egy kicsit használ

- Fogmosás, baktérium ölő és íny kímélő szájvíz nem használ

Holnap 60-70kmt kell megtegyek egy zsúfolt buszon.

Mit ajánlotok?

2014. okt. 2. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Cataflam és reménykedsz...

2. Telefon elő és ugyanezt elmondod egy fogorvosnak.

3. Esetleg rászánsz egy tízezrest (jó esetben annyiból megvan, vagy kevesebből) és valami jó magánrendelőben kiszedeted.

2014. okt. 28. 17:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, azóta már kivarázsolták. Felírtak egy Flector nevű por alapú fájdalomcsillapítót, és az rögtön hatott.

Átvitték az időpontot az utána való hét szerdára, mert tényleg elég csúnya volt az a fog.

Megkérdeztem két magánrendelőt is, és mindkettő a 25-40 ezres kategóriát mondta, mert eléggé csúnyán van letőrve

2014. okt. 29. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!