Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szeparálo gumiktol nagyon...

Szeparálo gumiktol nagyon erös fájdalom, mit a teendö?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a szeparálo gumikat, egészen okt. 16ig bennt lesznek, de nagyon fájnak a körülötte lévö fogak nem birok enni semmit, ami nem folyik ugymond át a számon..Vettem be fájdalomcsillapitot, meg befujtam már ilyen "zsibbaszto" spray-el, de nem ér semmit.. :( Mit csináljak? Mi lesz még ha felkerül a fogszabályzo? Tippek? Valaki hasonlo cipöben?

2014. okt. 1. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom mit erzel! De sajnos semmit nem lehet tenni elenne szerintem.. En mar volt h ott tartotam h kiveszem mert sirtam a fajdalomtol de kb 3-4nap es megszunik :) fogszabi elso napjai se lesznek kellemesek sajnos :( en 2ev utan most szabadultam meg tole:))
2014. okt. 1. 20:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! csak áá olyan szörnyü, nem birok enni sem és idegesit, hogy nem tudok csak simán összeharapni sem, mert iszonyuan fáj... :(
2014. okt. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!