Nagyon fáj és nem múlik el, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja letört 1 darab az egyik hátsófogamból rágózás közben de nem fájt és kb 1hete fájdogál ma pedig rettenetesen fáj.Belázasodtam zúg a fülem lüktet a fogamban az ér legalább is úgyérzem bevettem 5db fájdalomcsillapítot(voltaren dolo) de semmi,vizesborogatást is tettem rá nem használ nem birok aludni. Most mitcsináljak?2010. jan. 21. 21:44
1/7 anonim válasza:
Keress vmi ügyeletest, aki kirántja! :)
2/7 anonim válasza:
talán holnap az első utad a fogorvoshoz vezessen. nem kötelező szenvedni, nem a középkorban élünk.
3/7 anonim válasza:
Sajnos a fog ha elkezd egyszer nagyon fájni azon csak orvos tud segíteni. Minél előbb menj fogorvoshoz! A sok gyógyszerrel kikészíted a gyomrodat. Bátorság!
4/7 anonim válasza:
Merre laksz? Minden nagyobb városban van manapság éjjeli fogorvosi ügyelet, többnyire maszek, nem kell holnapig sem szenvedned. De miért vártál eddig? Bátran menj el, ott sem hentesek dolgoznak, ha nem muszáj, nem húzzák ki.
Jobbulást!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem mertem eddig mindig megkínoztak a fogorvosok ....
2010. jan. 21. 22:01
6/7 anonim válasza:
Menj el, magától nem fog elmúlni. Lehet nem is kell kihúzni, mindenesetre ha ennyire fáj előbb mondd neki, hogy írjon fel gyulladáscsökkentőt, mert ilyen állapotban a lidokain semmit sem fog érni.
7/7 anonim válasza:
Figyelj, erre most mit mondhatnék? fogorvoshoz úgyse mész, holott tudjuk ez az egyetlen érdemi megoldás. ám kérdésedre felelve: lövesd be magad egy elefántnak való ópiáttal, attól garantáltan nem fogsz érezni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!