Mit tegyek, ha nincs pénzem fogpótlásra?
Sziasztok.
Örök probléma ez nálam. Gyerekkorom óta napi 2x mosok fogat, mégis akárhányszor fogorvoshoz kerültem, mindig megvádoltak vele, hogy nem mosok fogat, mert állítólag az ínyem állapota is olyan, mintha nem mosnám. Sokszor vérzik az ínyem, hiába használom az ennek megfelelő fogkrémet.
Most ott tartok, hogy 4 fogamat húzták ki, mind kilyukadt, és hiába tömték be, mindig kiesett a tömés, és tönkre mentek.
Jelenleg az első két fogam a legnagyobb problémám. Évekkel ezelőtt kilyukadt, betömték, és megint kiesett a tömés, és újra az ördögi kör. Aztán bedagadt az arcom, és még nagyobb lyukat csináltak rajta. Most letört belőle egy darab, és nagyon visszataszító, de anyagi helyzetem miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy megcsináltassam, még hitelt sem kapok, mert gyeden vagyok.
Mit tegyek? Van valami megoldás számomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!