Miután felrakják a fogszabályzómat nagyon fog majd fájni?
Figyelt kérdés
Van pár osztálytársamnak fogszabályzója és ők azt mondták, hogy kegyetlenül fáj néhány napig. Nektek mi a tapasztalatotok? Fájdalomcsillapító elmulasztja a fájást?2014. szept. 25. 16:08
1/6 A kérdező kommentje:
Félek, hogy nem tudok majd enni, annyira fog fájni a fogam :(
2014. szept. 25. 16:09
2/6 anonim válasza:
Kicsit kellemetlen mert húzza de nem fog kifejezetten fájni. E miatt ne parazz.
3/6 anonim válasza:
Nekem 22 évesen tették fel, de másnap sírva hívtam a fogorvost, hogy vegye le, nem érdekel hogy kifizettünk érte egy rakat pénzt. A szám tele lett sebbel és kráterekkel, annyira feltört. Enni semmit nem tudtam, annyira fájt minden fogam. Nem vette le szerencsére. Az első hónap után már olyan volt, mintha ott se lenne.
4/6 anonim válasza:
Nekem októberbe rakják föl és félek tőle:c
5/6 anonim válasza:
Az osztálytársaid jól mondták. Belül ahol súrolódik a fogszabályzó a hámhoz, ott fel fogja törni, nem állandóan csak időközönként, hátul a drót ha kilóg, szúrhat, minden hónapban amikor húzzák, fájni fog pár napig és érezni fogod hogy mozognak a fogaid. Annyira fog fájni kb hogy össze akarod majd szorítani a fodaidat, hogy ne fájjon és úgy kellemesebb is addig amíg nem engeded el, mert jobban fáj elengedni. A kaja mindig bele fog menni, azt én minden falat után kiszipogattam mert idegesített. Szerintem csak ennyi kellemetlen van benne, meg a nyálszívó szürcsögő hangja amikor felrakják a fogszabályzót. Viszont megéri :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csütörtökön fogják felrakni :) remélem hamar megszokom
2014. szept. 27. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!