Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Más is van így vele?

Más is van így vele?

Figyelt kérdés
Júliusban szedték le a fogszabályzóm, majdnem 2 évig volt fent, az utolsó fél évben gumiztam is, levétel után meg kaptam kivehetőt, amit próbálok sokat hordani. De szerintem a fogaim egyáltalán nem egyenesek, nem szabályosak, mikor levették sem mondtam azt, hogy na ez tökéletes. Most szerintem kicsit vissza is állt. Mindenki aztmondja szabályos, de én egyáltalán nem látom annak. Plusz a szám tartása is megváltozott, alapból kicsi a szám és a fogszabi miatt olyan lett kb mintha folyton csücsörítenék, vagy ilyen hörcsög fejem lett, nem tudom mihez hasonlítani, de egyáltalán nem tetszik :((

2014. szept. 23. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
A fogszabályozó feltétele előtt húztak fogat?
2014. szept. 23. 14:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem.
2014. szept. 23. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért kellett volna?? Valaki mondjon vlami pls :)
2014. szept. 23. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, kellett volna.nekem kb két évig volt fent, csodaszép fogsorom lett, majd kb másfél 2 év alatt visszaállt olyanra mint volt, állandóan begyulladt az ínyem, fogínytasakok lettek az ínyemen...orvostól orvosig jártam, most az utolsó megkérdezte, volt szabályozás? -volt! És huztak előtte fogat? -nem, és 1-1,5év alat visszaálltak? -igen! na hát ennyit erről, azt mondta először fogat kell húzni,mert ahogy majd nőnek a bölcsességfogak összetolják a fogsort és torlódnak, nekem ettől lettek a tasakok, nagyon egymáson vannak a fogaim. Úgyhogy nagyon mérges vagyok,hogy kifizettem a szabályozást, megszenvedtem a fogaimért és így jártam... sztk ban voltál ugye? mert barátnőm is így járt. Viszont a többi ismerősöm aki magánban csináltatta,húztak nekik fogat és a mai napig szép egyenes a fogsoruk.
2014. szept. 24. 09:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor ilyenkor azt lehet csinálni, hogy elmegyek magánhoz, hogy újra tegyék fel a fogszabályzót?? Te újra feltetetted??

De az megint sok pénz lenne és még évekig szenvedjek a csúnya fogaimmal. Szüleim szerint egyenesek a fogaim, mikor mondtam, hogy szerintem egyáltalán nem elkezdik, hogy ne problémázzak ennyit meg ilyenek. Nem fizetnének ki még egy fogszabályzást főleg nem magánfogorvosnál :((

2014. szept. 24. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd akkor lesz gond ha nőnek a bölcsességfogaid és nyomják az egész fogsort. Én nem csináltattam újra,mert mire kiderült,hogy miért,és hogy kellett volna már 27éves voltam,és szenvedtem eleget a fogaimmal.
2014. szept. 24. 17:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát, ha tényleg így lesz akkor úgyis el fogok menni addig meg hordom a kivehetőt amennyit tudom.

Köszi a válaszokat.

2014. szept. 24. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én hiába hordtam, mivel álltak vissza a fogaim így egy idő elteltével nem tudtam feltenni a kivehetőt...
2014. szept. 25. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!