Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valakinek volt mar az elso...

Valakinek volt mar az elso ket foga lyukas? Es azt hogyan tomik be vagy mit csinalnak vele? FONTOS! A valaszokat elore is koszonom.

Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy tömik be mint akármelyik másik fogat.
2014. szept. 19. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha pici a lyuk érzéstelenítés nélkül, ha mélyebb, akkor érzéstelenítővel. Arra számíts, hogy az oda előre adott injekció egy kissé kellemetlen. Feszülő érzést fogsz érezni, miközben befecskendezi az orvos az érzéstelenítő oldatot. Nem kell megijedni, kibírható érzés.
2014. szept. 19. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tömték a két első fogam, olyan fogba épülő tömés kellene, ami nem látszik, nem üt el a fog színétől, ez drágább, de nagyon jó.
2014. szept. 20. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

És a tömőanyag molekulái szépen lassan a teljes fogban szétterjednek, és elhal az egész. Tényleg szuper ;)

Az amalgámon kívül max a betét a jó szívvel ajánlható megoldás, nyilván előbbi nem a legjobb, ha látszik a kirakatban, de ettől még a polimerizálódó anyagokat csudijónak mondani érdekes dolog.

2014. szept. 20. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor előszőr tömték, akkor fehér színű töméssel, de kicsit elütött a fog színétől és látszott, hogy ott tömés van.
2014. szept. 20. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nemrég tömtek elöl, elég nagy lyuk volt, de nem kaptam érzéstelenítést, fájt, de simán kibírható volt. Kifúrta aztán simán betömte, mint bármelyik másikat. Egyáltalán nem látszik, pedig SZTK-ban nyilván semmi különleges tömést nem csinálnak.
2014. szept. 21. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!