Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek? Lehetnek még...

H.Bianka kérdése:

Mit tegyek? Lehetnek még szépek a fogaim?

Figyelt kérdés

Sárgák a fogaim.

Első két fogam fekete,lyukas.

És fent az egyik fogam felnőtt

mert nem esett ki a tejfogam.

Illetve ferdék is.Arra gondoltam,

hogy kifehérítetem a fogorvossal.

Csak azt nem tudom,hogy utána a

tömés látszódni fog e.És kicsit félek

a fájdalmak miatt is.

2014. szept. 21. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Új fogsor csodákra képes!
2014. szept. 21. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is tömesd be a fogaidat!

Utána tetess fel fogszabályzót, majd ha rendbe jött a fogsorod, akkor fehéríttesd ki!

3/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek szedesd le a fogkövet, mert valószínűleg az is van és a polírozás után már biztos fehérebbnek fognak látszani. A lyukas fogakat be kell tömni. Lehet érzéstelenítéssel is, de ha csak a zománc érintett, akkor az nem szokott olyan fájdalmas lenni. A tejfogat mindenképp ki kell húzni: érzéstelenítés után nagyon könnyen kijönnek. A maradó fogakat pedig fogszabályzóval a helyükre lehet igazítani.

Ha most tényleg belevágsz a dologba, akkor lehetnek még nagyon szép fogaid, szóval hajrá! Amit lehet csináld elérzéstelenítve: a szúrás helyét is el lehet zsibbasztani spray-vel vagy zselével.

Miután rendbe hozattad őket, lehet hogy a fehérítésre nem is lesz szükség, ez majd kiderül.

4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.

Mihamarabb el fogok menni kezelésre.

Csak félek..De utána tudom,hogy jobb lesz.Mert a fogaim miatt nem szoktam sokat nevetni..Mert szégyellem.Főleg így 14 évesen.

évesen

2014. szept. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!