Mit tegyek? Lehetnek még szépek a fogaim?
Sárgák a fogaim.
Első két fogam fekete,lyukas.
És fent az egyik fogam felnőtt
mert nem esett ki a tejfogam.
Illetve ferdék is.Arra gondoltam,
hogy kifehérítetem a fogorvossal.
Csak azt nem tudom,hogy utána a
tömés látszódni fog e.És kicsit félek
a fájdalmak miatt is.
Először is tömesd be a fogaidat!
Utána tetess fel fogszabályzót, majd ha rendbe jött a fogsorod, akkor fehéríttesd ki!
Elsőnek szedesd le a fogkövet, mert valószínűleg az is van és a polírozás után már biztos fehérebbnek fognak látszani. A lyukas fogakat be kell tömni. Lehet érzéstelenítéssel is, de ha csak a zománc érintett, akkor az nem szokott olyan fájdalmas lenni. A tejfogat mindenképp ki kell húzni: érzéstelenítés után nagyon könnyen kijönnek. A maradó fogakat pedig fogszabályzóval a helyükre lehet igazítani.
Ha most tényleg belevágsz a dologba, akkor lehetnek még nagyon szép fogaid, szóval hajrá! Amit lehet csináld elérzéstelenítve: a szúrás helyét is el lehet zsibbasztani spray-vel vagy zselével.
Miután rendbe hozattad őket, lehet hogy a fehérítésre nem is lesz szükség, ez majd kiderül.
Köszönöm a tanácsokat.
Mihamarabb el fogok menni kezelésre.
Csak félek..De utána tudom,hogy jobb lesz.Mert a fogaim miatt nem szoktam sokat nevetni..Mert szégyellem.Főleg így 14 évesen.
évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!