Igénytelen vagyok, ha nem használok fogselymet?
Régebben már próbálkoztam párszor, de mindig felsértette az ínyemet és fájt és vérzett is :( És azóta már nem is próbáltam, mert félek, hogy megint vérezni fog...
Ez igénytelenség? :(
16/l
Meg lehet tanulni a fogselyem használatát és legalább olyan helyen fontos lenne, ahol nagyon könnyen beragad a lepedék (főleg rágófogak vagy torlódott fogak között). Ha csak hetente egyszer fogselymezel, az is több mint a semmi. Azt meg nem mondanám igénytelennek, aki törődik a fogaival.
A listerine-nel nincs semmi baj. A probléma onnan származik, hogy sokan eltúlozzák a használatát: naponta többször és hosszú ideig tartják bent a szájukban és ezzel kiszárítják az ínyüket és a nyálkahártyát. Nem mellesleg a szájvíz használata mellett fontos a folyadékpótlás is, mert akinek alapból száraz a szája, annak ez csak rátesz egy lapáttal. Szóval nyugodtan használhatod naponta max. 2x kb. 30 másodpercet (5 másodperc is elég ha alaposan körbeforgatod).
Egyébként a listerine-ből van alkoholmentes változat is, ha ez zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!