Szemüveg és fogszabályzó- Tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Önbizalom hiányos, picit túlsúlyos szemüveges lány vagyok, nemsokára lesz fogszabályzóm, de nem tudom elfogadni, hogy fém lesz. Betegesen félek attól, hogy úgy fogok kinézni mint valami kriptaszökevény. Eddig úgy volt, hogy porcelán lesz, de ez kezd elillanni. Tippek, tanácsok?2014. szept. 20. 14:33
1/13 anonim válasza:
Én szemüveges voltam és fém fogszabályzóm volt. Soha, senki nem mondott rá egy rossz szót sem! Inkább a fogszabályzó, mint a ronda fogak! Azzal még piszkálhatnak is, de a fogszabályzó úgy tűnik menő! Nekem mindenki mondta, hogy ő is akar és voltak köztük szemüvegesek is. Szóval ettől ne félj.. Aki ezt eleve megszólja, az annyit is ér.
2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha jól nézel ki, akkor a fogszabályzó szexi. Az csak ideglenes úgyis és utána szépek lesztek a fogaid. Mióta vagy szemüveges? Ha olyan azt is le lehet váltani kontaktlencsére. Bár szerintem semmi gond nincs a szemüveggel. Figyelj ha adsz magadra, jó megjelenésű ápolt vagy, akkor minden rendben. Amúgy meg a túlsúly ellen is tudsz tenni. sportolj, edz, táplálkozz egészségesen. Az önbizalom hiányt belül kell rendbe rakni, de már az is sokat segít, ha az ember a külsején változtat, ha jobban néz ki, az önbizalma is nagyobb.
3/13 l0xodrome válasza:
nagyon szep leszel ha leveszik a fogszabalyzot :)
egy tokeletes mosolynal nem kell tobb..
ha ennyire zavar a szemuveg es viszonylag eros akkor meg is lezereztetheted es akkor szemuveget sem kell hordanod ;)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 14 éves múltam. A szemüvegem pedig -0,75 és -1 de ha leveszem semmit sem látok :D
2014. szept. 20. 15:34
5/13 anonim válasza:
Ne erre gondolj! Hanem arra, hogy milyen szep lesz a fogsorod, ha keszen lesz.😬 Masreszt szemuveg helyett kontaktlencset is hordhatsz.🍭✔️ 〰➰〰➰〰
6/13 anonim válasza:
Van már fogszabid? Vagy a kezelésen túl is vagy?
7/13 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nem lesz, mivel súlyos fokú gerincferdülésemet meg kell műteni, és MRI vizsgálatot nem lehet fogszabival csinálni..:(
2014. szept. 27. 12:41
9/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!:)
2014. okt. 5. 11:22
10/13 anonim válasza:
Lehet fogszabid! HappySmile lehet! Nekem is van, és nagyon szeretem. Azt mondták az orvosok, hogy a bokasüllyedésem is okozhatta a fogaim kacskaságát. Nem akartam fémet, mert az csúnya, plusz a fogaknak sem tesz jót. Nézz utána, szerintem megéri ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!