Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Okozhat hajhullást az, ha nő...

Okozhat hajhullást az, ha nő a bölcsességfogam?

Figyelt kérdés

A 4-ből már 2 kint van, a másik kettőnél meg azért néha érzem, hogy próbál kibújni, vagy jön. Még nem repedt fel ennél a 2-nél az íny.

Viszont mostanság eléggé hullik a hajam, vérvételre is megyek miatta (ott mit néznek alapból ha hajhullásról van szó?), de lehetséges, hogy a bölcsességfog miatt van ez?

Olvastam, hogy a rossz fogtól is lehet...nekem most nincs rossz fogam, ami lukas volt, azt betömték.

Lehetséges?

2014. szept. 18. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A góc nem feltétlenül fájdalmas; mint mondtam az elsődleges tünete a hajhullás. Ettől függetlenül komolyan kell venni, mert ha szövődmények alakulnak ki, akkor a ritkásabb hajad lesz a legkisebb problémád.
2014. szept. 19. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
A kóros testsúlyt a BMI testtömeg indexel lehet megmérni: [link] Ezek szerint 11kg-val vagy könnyebb, mint ami ideális lenne. A honlap szerint ez még a határértéken belül van, de nekem inkább soknak tűnik ez a 11kg, szóval van még hová híznod.
2014. szept. 19. 10:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Ennyire súlyos a góckérdés h halálos is lehet?:S
2014. szept. 19. 10:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek vérvételre meg fogorvoshoz, akkor nem kell már félnem h nem derül ki?
2014. szept. 19. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem csak a szájüregben lehet góc, persze fogorvosnak is látnia kell, de először mindenképp háziorvoshoz menjél. A vérvizsgálat az kevés, ha góckutatásról van szó - látnia kell belgyógyásznak, fül-orr-gégésznek, nőgyógyásznak/urológusnak, bőrgyógyásznak, fogorvosnak... a háziorvos elirányít és ad beutalót. Fogászaton például a fizikális vizsgálat mellett rögtön egy panoráma röntgennel kell kezdeni, más szakterületeken is vagy röntgennel, ultrahanggal vagy egyéb módszerrel fognak átnézni.
2014. szept. 19. 11:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Csak vérvételre adott beutalót, de 21 évesen csak nem lehet akkora probléma....
2014. szept. 19. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!