Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Németországban kell fizetni a...

Németországban kell fizetni a fogtömésért? Fontos!

Figyelt kérdés
Van sozialversicherungsausweis-om A4-es papirom van róla. amugy 40 eurot kértek! de én csak a magyar irataimat adtam oda,én nem tudom h látják-e a gépen h én ide ki be vagyok jelentve. kell vinnem az itteni lakcim bejelntőmet is? az is 2db a4-es lapból áll. azért 12E ft nem mindegy

2014. szept. 18. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Kell, 40 € csak tuti a tömés lehetett, a többi kezelést valami biztosító elintézte.

Amúgy ha ide kint biztosítva vagy akkor kell lenni egy müanyag kártyádnak és azt kell minden egészségügyi helyen oda adnod.

2014. szept. 18. 10:42
 2/3 A kérdező kommentje:
csak europai unios krtyám van,de azt nem kérték. szóval akkor nem ingyenes,vagy olcsobb,ha be viszem a papirjaim akkor sem..
2014. szept. 18. 10:46
 3/3 A kérdező kommentje:
mindegy kifizettem,amugy 84euro lett volna..
2014. szept. 18. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!