Gumó a fogínyen, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja tömték a fogamat, és nemrégen vettem észre, hogy egy pici gumó van a dogínyemen oldalt.Ha hozzáérek akkor érdekesen bizsereg a fogam.Mi lehet ez?2010. jan. 19. 17:09
1/6 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg a fogorvossal.Egyszer nekem is volt egy csomó az ínemben,tömés után be is gyulladt a fogam és ilyen gennyes váladékkal volt tele de kiműtötték a csomót. :S
2/6 A kérdező kommentje:
Műtét?:S
2010. jan. 19. 17:48
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt olyanom elég sokat sajnos, fogkelés a neve ha jól tudom. Elmúlt magától, kifakadt és elmúlt, de úgy tudom van rá ecsetelő is. De jobb lenne ha megmutatnád inkább, nem biztos, hogy neked is az van mint nekem volt!
4/6 anonim válasza:
Menj vissza, nem fog magától elmúlni, begyulladt a fogad. Gyökérkezelni kell, különben pár éven belül el kell távolítani a fogat.
5/6 A kérdező kommentje:
A Corsodyl nevű öblögető használatától elmúlt teljesen szerencsére, és még az ínyemnek is szebb színe lett.
2010. márc. 28. 21:10
6/6 anonim válasza:
Jaj... az utolsó vagyok. Tényleg menj vissza, attól mert most átmenetileg elmúlt, még nem szűnt meg teljesen. Az a fog be van gyulladva, és ha most nem gyökérkezelik, tényleg húzás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!