Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi ez a "gumó" a két fogam...

Mi ez a "gumó" a két fogam között?

Figyelt kérdés
Most mostam fogat és észrevettem, hogy véres kicsit a köpésem. Mivel nem nyomtam erősen, fogmosás után megnéztem a számat és észrevettem, hogy a jobb hátsó (növőfélben lévő) bölcsességfogam külső ínyrésze mellett van egy kis gumóféleség, amit, amikor megnyomtam, kipattant, jött belőle vér, de hamar újra meg is telt. Tudjátok, hogy ez micsoda? Nem fáj, meg semmi, még akkor sem, ha nyomom, csak nagyon zavar.
2011. máj. 26. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
a bölcsesség fogad kijött rendesen? mert az lehet hogy ott még jön és azért olyan az ínyed.
2011. máj. 26. 21:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem, még nem jött ki teljesen. Van, hogy két-három hétig érzem, hogy növöget, utána hónapokig semmi, aztán újra. Hallottam, hogy ez bölcsességfog-növésnél ez normális, de arról nem, hogy kialakulhat ilyen "góc" is. Ha valaki még tudna válaszolni, azt megköszönném.
2011. máj. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!