Direkt vagy porcelán héjról mi a véleményetek?
Tervezitek megcsináltatni vagy valakinek van már több éves tapasztalata is? Osszátok meg velem kérlek, mivel régóta tervezem elsősorban a hézagok eltüntetése végett, de félek attól, hogy:
mi van ha:
- nem tartós
- leesik valahol (ebben az esetben amíg nem jutok el orvoshoz a lecsiszolt fogammal mászkálok)
- mennyire élethű (képeken műfognak tűnnek ezek)
Bármire kíváncsi vagyok, amit eddig tapasztaltatok ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm. Viktor.
Kedves Rossina46:
Igen, nekem is ez a bajom, hogy szünetes, de egyéb probléma nincs vele bár ez épp elég gond számomra. A fogszabályzáshoz viszont idős vagyok.
Hogy lehet az, hogy nincs természetes hatása? Amilyen képeket megnéztem eddig a 70-80%-a egész jól nézett ki, ezek szerint csak kamu?
Mióta van neked? Mit tanácsoltak, ill. hogyan fognak kártalanítani ezért? Mert gondolom muszály, mivel frontfogat gyökérkezelni elég gáz ha az ő hibájukból történik...
Amúgy ilyenkor a fog frontja és a fog hátsó részének a színe eltérő?
Kedves első válaszoló:
Na pont ezért nem fogorvost kérdezek, ugyanis már a legtöbb helyen végeznek ilyen beavatkozást, és aligha hiszem, hogy pl. Rossina46 és a hozzá hasonló ügyfelek tapasztalatait megosztanák a leendő ügyféllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!