Szerintetek befolyasolja?
Figyelt kérdés
feltettek a fogszabolyozomat. a bal also 6osom hianyzik es a felso fogsorom ferde ugy hogy jobb oldalra huz le.mivel bal oldalt csak 2 gumit hasznalok (mivel a hianyzo fogam miatt nem tudok 3t) ellentetben a masik oldallal ahol 3t tudok hasznalni. az igy is jobbra huzo fogsorom ettol megjobban jobbra fog huzni? erzem h erosebben tartjak a gumik es felek h megjobban elferdul az alkapcsom2014. aug. 29. 22:34
1/2 anonim válasza:
nem tudom, de én fogorvost kérdeznék meg.
Ha akinél voltam, rossznak tűnik, mennék másikhoz, és azt kérdezném meg (esetleg előtte leinformálnám, hogy mennyire jó)
2/2 anonim válasza:
az orvos mondta, h használj 2 gumit, illetve a másiknál 3at? mert ha igen, ő így látja jónak, de azért kérdezd meg nem e lesz bármi féle kellemetlen eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!