Mennyire befolyásolja a hatását egy szerdán bevett antibiotikum?
Biztos, ami biztos alapon én bizony nem bíznék semmit a véletlenre és használnék 1 hétig gumit is.
Viszont csak azt nem értem, hogy attól, hogy jön a bölcsességfogad, miért kell antibiotikumot bevenni? Ez nem cukorka, hogy ha kedvem van, akkor beveszek egyet. Ha van egy gennyes gyulladás a fogadnál, akkor oké, kell, de csak mert jön a fogad és fáj, azért nem kell bevenni.
Csak azért gondoltam azt, hogy te vetted be, ugyanis az antibiotikumot kúra szerűen szokták felírni, tehát nem úgy, hogy vegyél be 1 szemet, aztán annyi. Ugyanis egy antibiotikum akkor fejti ki a hatását, ha az ember egy teljes kúrát csinál végig belőle. Ezért gondoltam, hogy te csak úgy bevettél egyet.
Viszont még egyszer mondom, hogy én biztos, hogy alkalmaznék kiegészítő védekezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!