Mi lehet az a kis zsineg a fogamban? (rész. Lent! )
Figyelt kérdés
Jelenleg gyökérkezelésre járok, jelenleg, ha jól értettem a dokit calcium tömés vagy mi a szöszt rakott be. Ebből pedig egy kis zsineg féle kandikál kifelé. Azt szeretném tudni, hogy ez mit szolgál?2014. aug. 25. 18:37
1/5 anonim válasza:
Húzd meg! ha fáj amikor húzogatod akkor azután ne baszogasd
2/5 anonim válasza:
Valószinűleg ideiglenes gyógytömés van benne.Ne piszkáld,én kiszedtem,le is cseszett a doki!
3/5 anonim válasza:
Azt úgy hívják, hogy papir poen.(papír csúcs) Azon van a gyógyszer, a fertőtlenítő anyag, amit a gyökércsatornádba tett az orvos. Ne júzd ki, sőt a lyukba helyezz egy kis vattát, ha az kiesett, amit az orvos tett bele.
4/5 anonim válasza:
Fertőtlenítő csík, amit majd ki fog venni vagy cserélni. Arra szolgál hogy fertőtlenítse a sebet, és kivezesse az esetlegesen felgyülemlett gennyet. Legalábbis nálam így volt, bár nekem nem gyökértömés volt. De biztos itt is valami hasonló célra kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Megtudakoltam, azt a célt szolgálta, hogy a gyökércsatornába is letudja vezetni a gyógyszert. Kilógni pedig azért lógott ki, hogy egy fogóval el tudja távolítani.
2014. aug. 29. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!