Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek szájkiszáradás ellen?

Mit tegyek szájkiszáradás ellen?

Figyelt kérdés
nagyon ki van száradva a szám,már vagy 4 napja kenem niveával-szájápolóval meg mindennel...viszont délelőtt 5 dl folyadékot se iszok, de délután akár 1 litert is, mit tegyek csak kívül és a felső "pittyem-ajkam" van kiszáradva, olyan mintha még egy vagy két rétegből állna a szám :S és csípi minden és ha mosolygok akkor vérzik meg minden...
2010. jan. 15. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
keveset iszol nagyon. legalább 2 litert kéne inni, vagy többet. próbálj többet inni. és a krém jó, a nivea elég zsíros. ha nekem kiszárad nagyon, mindig bekenem jó vastagon, itthon nem gáz, ha tök fehér a szám:)
2010. jan. 15. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a carmexet, az elég sokáig fennmarad, és könnyen beszívódik. Valóban nem ártana az sem, ha többet innál.
2010. jan. 15. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Igyál nagyon sok teát napi szinten. És kenegesd mézzel, nekem meggyógyult.
2010. jan. 15. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
28%

"Mit tegyek szájkiszáradás ellen?"

Én az ilyeneket komolyan nem értem, ottvan a kérdésben a válasz, meg leírod, hogy nem iszol eleget, hát akkor IGYÁL. Komolyan ez röhej, hogy ennyire buta emberek vannak, most mit vársz, majd ajánlanak valami 5. krémet ivás helyett?

2010. jan. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!