Mit tegyek szájkiszáradás ellen?
Figyelt kérdés
nagyon ki van száradva a szám,már vagy 4 napja kenem niveával-szájápolóval meg mindennel...viszont délelőtt 5 dl folyadékot se iszok, de délután akár 1 litert is, mit tegyek csak kívül és a felső "pittyem-ajkam" van kiszáradva, olyan mintha még egy vagy két rétegből állna a szám :S és csípi minden és ha mosolygok akkor vérzik meg minden...2010. jan. 15. 18:47
1/4 anonim válasza:
keveset iszol nagyon. legalább 2 litert kéne inni, vagy többet. próbálj többet inni. és a krém jó, a nivea elég zsíros. ha nekem kiszárad nagyon, mindig bekenem jó vastagon, itthon nem gáz, ha tök fehér a szám:)
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki a carmexet, az elég sokáig fennmarad, és könnyen beszívódik. Valóban nem ártana az sem, ha többet innál.
3/4 anonim válasza:
Igyál nagyon sok teát napi szinten. És kenegesd mézzel, nekem meggyógyult.
4/4 anonim válasza:
"Mit tegyek szájkiszáradás ellen?"
Én az ilyeneket komolyan nem értem, ottvan a kérdésben a válasz, meg leírod, hogy nem iszol eleget, hát akkor IGYÁL. Komolyan ez röhej, hogy ennyire buta emberek vannak, most mit vársz, majd ajánlanak valami 5. krémet ivás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!