Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tud csinálni a fogorvos?

Mit tud csinálni a fogorvos?

Figyelt kérdés
Jövöhéten megyek fogorvoshoz. Egyik nap, kb 2 hete rosszul haraptam, és feldagadt a fogínyem elől. Azóta a mellette levő két fogamnál is feldagadt, és érzékeny lett. Nem mozog láthatóan, ellenőriztem már sokszor, mégis én úgy érzem. A fogorvos mit tud tenni vele? Amúgy nem rosszak ezek a fogaim. Ugye nem veszítem el a fogaimat? Jövöhéten mindenképpen megyek dokihoz, addig viszont jó lenne tudni, mit várhatok :( 17/L
2010. jan. 15. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fogorvos, de ha más baja nincs, ennyitől tuti nem veszíted el a fogaidat, és túl nagy beavatkozás sem várható talán. Nyugi.
2010. jan. 15. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha egy fogorvos olvasná, és ő válaszolna, de szerintem nem kell aggódnod, nem veszted el emiatt a fogaidat. Hogy haraptál rosszul?
2010. jan. 15. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egyszerűen csak haraptam, és furcsa érzés támadt a fogamban. Nem tudom megmagyarázni :/
2010. jan. 15. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:

szia:)

ne aggódj, nem lesz semmi baja a fogaidnak:) nekem máskor úgy begyulladt a fogam, hogy feldagadt, de nekem azért, mert lyukas és szuvas volt a fogam, és még huzat is érte.felírt gyulladáscsökkentőt, beszedtem és elmúlt:)

:)

2010. jan. 15. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtató, köszönöm mindenkinek ezeket a gyors válaszokat :)

Nagyon aggódom emiatt, az elmúlt pár napban aludni se sokat aludtam, mert ezen agyaltam, de csak kedden tudok menni.

2010. jan. 15. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:

ne agyalj rajta:)semmi horror dolgot nem fog csinálni:)nem rossz a fogad, nem lyukas, nincs semmi baja...:)lehet, hogy keddre már nem is lesz bedagadva:)gyulladás lehet, erre pedig szerintem vmi gyulladáscsökkentőt ad, mint az orvos, ha beteg vagy:)és jövhéten már boldogan mosolyogsz:)

szurkolok:)

2010. jan. 16. 12:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyos vagy. Megnyugtattál :)
2010. jan. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!