Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj-e a fogszabályzó felrakása?

Fáj-e a fogszabályzó felrakása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Augusztus 22-ikén fogszabályzót raknak fel nekem, a kérdésem a következő, fáj-e a felrakása? Azt tudom hogy utána fájni fog 1-2 hétig, húzások után. De felrakásnál fáj? Előre is köszi a válaszokat.

2008. aug. 6. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy elég kellemetlen, amikor a helyére rakják, de nem mondanám, hogy fáj. Majd az fog fájni, amikor húznak rajta egyet.
2008. aug. 6. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
nem fáj egyáltalán, kis nyomást érzel közben és közvetlenül utána pár óráig, utána lesz talán fájdalmas, de inkább kellemetlennek mondanám. kibírható, de nekem az is csak pár napig tartott, még egy hétig se. az tényleg rosszabb, ha húznak rajta, de max az 2-3. alkalomig, utána már nem gáz.nekem február óra van rajta, és túlképp észre se veszem, ami az egyetlen nagyon zavaró tényező-bár nem tom te milyet fogsz kapni- én nekem olyan van, amihez van egy fémív a szájpadláson, ami összeköti a két oldalt, nem mindenkinek adnak ilyet, csak akinek szükséges, de na azzal kell sokat vacakolni, mert nekem teljesen felsértette a nyelvemet és az nagyon tud fájni, nekem speciel.de mindenesetre sztem nem kell aggódni, ráadásul hamar telik az idő.
2008. aug. 6. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is olyan fogszabályzóm van mint az utolsó válaszolónak!!!nekem csak az eleében fájt, de nem is a felrakása hanem mert mindig amikor szorítottam rajta akkor a közepén lett egy csík(szétvált)és ezmiatt fájni szokott a nyelvem....nekem már volt előtte is fogszabályzóm de azt a növekvő fogaim miatt nem bírtam hordani....a mostani pedig már több mint fél éve meg van!!!!szal nem kell aggódni, majd megszokod :) de eléggé nehézségeket okoz (báris nekem)a beszédben :(
2008. aug. 7. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
NEKEM ÁLLATIUL FÁJT!
2010. okt. 18. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!