Fogszabályzó felrakása után meddig fog fájni illetve ez a feszítő érzés lenni amitől nem tudok enni? És miket nem lehet enni inni amíg le nem veszik a fogszabályzót?
"Ne harapj be az ennivalóba pl. kifli, hanem tépj le belőle és úgy edd meg. Ez mindenre érvényes. Almába se harapj bele."
És meddig amíg még fáj a fogam vagy 10 hónapig?
nekem 2-3 napig fájt, másnap a virslit sem bírtam megenni, annyira megkínzott a fogorvos...
de attól is függ, hogy mennyire fáj, hogy mennyire húzta meg illetve a ragasztásnál mennyire nyomta meg a fogadat.
Nekem 4 évig volt fenn, és rágóztam is meg almát is ettem, nyugodtan egyél majd almát vagy bármilyen harapós gyümölcsöt, amikor már nem fáj( baromság, hogy kitépi... xD)
a zsemlét is nyugodtan lehet harapni, semmi gáz nem lesz tőle...
A rágóval csak azért vigyázz, mert szépen beletud ragadni a fogszabiba xD szépen megjártam egyszer, nem győztem itthon kiszedegetni a rágódarabkákat =D xD
Jobbulást, és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!