Bölcsesség fogat mindenképpen ki kell húzni?
Eddig csak rosszakat hallottam róla, hogy hamar elromlik aztán meg kihúzzák és az iszonyatosan fáj.
Most elkezdett kinőni az egyik oldalon, és félek a fájdalomtól, mivel valószínűleg mindenképpen ki kellene húzni nekem, mert anno azt mondta a fogszabályzós fogdokim, hogy nem férne el normálisan ennyi fog az állkapcsomban, és torlódás lenne a vége: csak úgy lehet szabályos fogsorom, ha ezek nincsenek ott...úgyhogy para van :(
Köszönöm a válaszokat. Hát most még jobban parázok :'(
Nekem 0 a fájdalomküszöböm, és a műtét meg a szájzár is elég rosszul hangzik :(
Remélem ott marad, ahol van, a doki azt mondta hogy nem valószínű, hogy kinő, erre tessék... ráadásul alul van...
Nem tudom, hogy az évek múlása, vagy a bölcs.fog miatt miatt van-e, de kb 15 éve már a fogszabályzónak (alul-felül is volt) és azóta a felső szép, de az alsó már nem olyan szabályos. Hát hülyét kapnék, ha most megint macera lenne még az is. Ráadásul azt sem gondoltam, hogy anyagilag is ennyire fájna a húzás... pedig mi minden mást vehetnék már annyiért... :(
És vajon ha nagyonnagyon alaposan fogat mosnék mindig, szájöblítővel meg fogselyemmel kiegészítve...? Végülis girbegurba fogakkal is lehet élni csak ne fájjon xD :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!