Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hányszor mostok fogat egy nap?

Hányszor mostok fogat egy nap?

Figyelt kérdés

Sokfelé hallani, minden étkezés után kellene.

Próbálok napi 3x, főétkezések után mindig fogat mosni, pl még étterembe is szoktam vinni a kis fogmosós kitet, de mi van a napközbeni étkezésekkel? Imádok napközben is rágcsálni valamit, ilyenkor mit lehetne tenni? A legrosszabb, hogy reggeli után fogat mosok fél órával, eltelik még fél óra, és megint éhes vagyok. Ilyenkor jön az egyezkedés magammal, hogy akkor húzzam még ki egy óráig, hogy ne menjen kárba a fogmosás, aztán eszek később.

Gyerekkoromban sok nyűg volt a fogaimmal, így most próbálok rájuk minél jobban vigyázni. Nem érzem kellemetlenségnek a fogmosást, de gondolom napi 5 mosás sem tenne nekik jót.

Tudtok valamilyen ételt, amit ha étkezés után eszek, a természeteshez (ősember) hasonló módon megtisztítaná a fogaim? Rágjak sárgarépát? Vagy inkább szájvíz, rágó?

2014. aug. 14. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Egyszer sem :D nem büdös a szám nem koszos a fogam sosem volt baja és nem is lesz remélhetőleg :D ez genetika kérdése is van aki 60x mos fogad és tiszta lyuk meg lepedék és sárga és van aki egyszer sem es tisztább a foga mint egy agyonmosott fognak
2015. okt. 31. 12:15
 12/13 anonim válasza:
Soha nem mostam fogat
2020. jún. 4. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 2x. Reggeli után, és este, pont lefekvés előtt, amikor már tuti nem kapok be semmit és max csak vizet iszom.
2023. jún. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!